27 Şubat 2010 Cumartesi

Milli Takım Açıklandı




Milli takımın Honduras maçı için aday kadrosu açıklandı. Guus Hiddink'le yeni anlaşıldığını göz önüne alırsak bu kadro Oğuz Çetin'in seçimi gibi gözüküyor. Trabzonspor'un formda oyuncuları Onur Kıvrak ve Giray Kaçar'ın kadroya çağrılmaları çok isabetli. Keza Bursaspor'da başarılı bir sezon geçiren Volkan Şen'in seçimi de..Yine de soru işaretleri yok değil. Uzun süreli sakatlık yaşamış ve bu sezon çok maç oynamamış bir Aurelio'ya milli takımın ne kadar ihtiyacı var, forvette Semih Şentürk'ün olmaması ne derece doğru tartışmaya açık. İlginç bir nokta da Beşiktaş'tan sadece fazla forma şansı bulamayan genç oyuncu Necip Uysal'ın milli takıma çağırılması. Milli takım genç isimlerle kabuk değiştirecek mi yoksa laf olsun diye yapılan bir tercih mi bunu zaman gösterecek. Ayrıca forvette şu an süper ligde en golcü 10 isim arasındaki tek türk oyuncu olan Umut Bulut'un yer bulamaması da şaşırtıcı. Sanırım Colin Kazım'ın avantajı ya yurtdışında oynaması ya da Oğuz Çetin'in onu Les Ferdinand'a benzetmesi.
Kaleciler:Volkan Demirel (Fenerbahçe), Onur Kıvrak (Trabzonspor)
Savunma Oyuncuları: Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Sabri Sarıoğlu, Emre Güngör, Servet Çetin, Caner Erkin (Galatasaray), Ceyhun Gülselam, Giray Kaçar (Trabzonspor), Çağlar Birinci (Denizlispor)
Orta Saha Oyuncuları: Emre Belözoğlu (Fenerbahçe), Arda Turan (Galatasaray), Hamit Altıntop (Bayern Münih), Volkan Şen, Ozan İpek (Bursaspor), Mehmet Aurelio (Real Betis), Necip Uysal (Beşiktaş), Nuri Şahin (Borussia Dortmund)
Hücum Oyuncuları: Tuncay Şanlı (Stoke City), Kazım Kazım (Toulouse), Mevlüt Erdinç (Paris Saint Germain), Halil Altıntop (Eintracht Franfurt)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder