30 Mayıs 2011 Pazartesi

Şampiyon Orduspor


Mersin İdman Yurdu ve Samsunspor'dan sonra süper lige yükselen 3. takım Gaziantep Büyükşehir Belediye'yi Ahmet Kuru'nun golüyle 1-0 yenen Orduspor oldu.

Dile kolay tam 26 yıldır takımı süper ligten uzak kalan şehir hayallerine kavuştu. Sezona Uğur Tütüneker'le başlayan Orduspor kazanması şart olan maçlarda hayalkırıklığından öteye gidemiyordu. Metin Diyadin'in gelişi de beklenilen etkiyi hemen gösterememişti. Ancak ligin son iki haftasında alınan galibiyetler ve play-off'ta gösterilen performansla Orduspor süper lige son bileti de almayı başardı. Uzun süre sakat olan Galatasaray altayapısından yetişme İrfan Başaran'ın son maçlardaki oyunu bu çıkışı tetikleyen unsurlardan biri. Eski Antalyasporlu Ahmet Kuru'nun da sezon boyu yaşanan gol atma sıkıntısını geç de olsa son maçlarda gidermesinin takımın süper lige çıkmasında önemli rolü var. Tabii sezon içinde genelde kulübeden gelip attığı gollerle birçok puan kazandıran Mehmet Ayaz da unutulmamalı.

Büyük taraftar desteği olan şehir takımlarımızın süper ligte olması çok güzel. Mersin ve Samsun'dan sonra Ordu'nun da gelişiyle seneye deplasmanlarda daha renkli görüntüler izleyeceğimiz kesin.

Şampiyon Orduspor süper lige hoş geldin!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder