22 Ekim 2010 Cuma

Beşiktaş:1 - Porto:3


Sakatlıklarla boğuşan Beşiktaş Porto'ya evinde 3-1 yenildi. İlk golü hediye eden Hakan Arıkan'ı milli takıma bile çağırıyoruz ama bu adam topu tutamıyor. 3 Sezon önce Ankaraspor-Galatasaray maçında kurtardığı penaltı gereğinden fazla dikkat çekti ve Beşiktaş'a transferinde fazlasıyla yanıltıcı oldu diye düşünüyorum. Tabii burda elinde Rüştü ve Cenk varken, Hakan'a forma veren Schuster'e de bir selam etmek lazım.
Yıllardır Avrupa arenasında bu görünüşte hiç de havalı olmayan ancak takım oyununu iyi oynayan Porto ve benzeri takımlar karşısında maalesef çaresiz kalıyoruz.
İkinci gol Zapotocny'nin büyük hatasından meydana geldi ki Ertuğrul Sağlam zamanında Avrupa'daki vasat görüntüsünü hatırlattı. Bu bir kez daha gösterdi ki büyük takımın stoperleri çok iyi olmalı. Beşiktaş'ın bu sezon en büyük sıkıntısı stoperde olacak.

Tribünlerdeki halkımız Hulk'ı çok alkışladı. Attığı iki gol de çok şıktı ve gerçekten de alkışı haketti. Özellikle 3.golde İbrahim Toroman'ı perişan edip sol üst köşeye çok klas bir vuruş yaptı.
Beşiktaş'ın golünde Tabata'nın ara pası çok güzeldi. Bobo bildiğimiz Bobo yakaladı mı atıyor daha gelişinden golü atacağı belliydi. Ama keşke bunları maçın 90. dakikasında değil de başlarında yapabilselerdi.

Unutmadan Necip Uysal takır takır top oynuyor yarın kaçak oynayan Aurelio iyileşince formayı ona ikram edip Necip'i kulübede köreltirlerse hem Beşiktaş hem de Türk futbolu kaybeder.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder