14 Mart 2010 Pazar

Dipteyim Sondayım Depresyondayım


Gençlerbirliği - Fenerbahçe maçında gol sesi çıkmadı. Futbol adına güzel bir şey yoktu. Fenerbahçe içinde bulunduğu komadan çıkamıyor. Yine hiç bir şey oynamadılar. Doll'de defansif bir kadroyla maça çıkmış. Kahe, Hurşut, Burhan Eşer üçlüsüyle maça başlasalar Fener'e bir puan bile vermezlerdi. Bek oyuncular Orhan Şam ve Aykut stoperden bozma olduğu için o bölgelerden atak başlatmada sıkıntı yaşıyorlar. Fenerbahçe'de Gökhan Gönül ve Emre hariç iyi oynayan oyuncu yok. Özellikle önünde kimse oynamamasına rağmen tek başına ileri geri çalışan Gökhan Gönül'e helal olsun. Daum kötü oynayan oyuncuları kesmeyerek takımı kaosa sürüklüyor. Sürekli kötü oynayan Bilica, Cristian sakatlanmadıkça bu takımda banko oynuyorlar. Daum'un bugün yapması gereken şey basitti. Bilica yerine Bekir, Emre'nin yanında Cristian'ın yerine sağ çizgide faydalı olamayan Mehmet Topuz, forvette de Gökhan Ünal-Guiza ikilisi oynayacaktı. Böylece maça ağırlığını koyabilirdi Fenerbahçe. Bugün sahada bir başka dikkat çekici görüntü Fenerbahçeli oyuncuların yapılan pas hatalarından sonra oyuncuların sürekli birbirlerini suçlamalarıydı. Takımın huzursuz olduğu çok açık. Bilica, Cristian, Vederson Fenerbahçe 11'indeyken neden güzel futbol yok diye sorgulamak ne kadar mantıklı bilemiyorum. Böyle sıradan oyuncuları takımlarına layık gören, bunlara büyük paralar verenler süper ligteki genç, yetenekli Türk oyuncuları neden takımlarına layık görmüyorlar merak ediyorum.
Gençlerbirliği Doll'un sözleşmesini uzattı. Onların da önümüzdeki yıl için kaliteli isimlere ihtiyaçları var. Tozo, Sandro gibi Hacettepe ayarı yabancıları yerine yine Harbuzi, Vranjes gibi iyi yabancılar alırlarsa seneye daha üst sıralara çıkabilirler.
Matematiksel şansı sürse de Fenerbahçe bu rezil futbolla şampiyon olamaz. Yönetim bir ihtimal daha var der ve Aykut Kocaman'ı göreve getirirse işler değişir. Ama bu kozu oynayacağa benzemiyorlar. Fenerbahçe'ye bu sezon hiçbir şey veremeyen Daum'a Feridun Düzağaç'tan Dipteyim Sondayım Depresyondayım şarkısı gelsin resimde de Koch'la dibe vurmuşlar zaten.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder