20 Mart 2010 Cumartesi

Guiza İşbaşı Yaptı


Neredeyse gol pozisyonu olmayan maçta Fenerbahçe Kadıköy'de Gaziantepspor'u 1-0 yendi. Maçta kayda değer tek şey Guiza'nın güzel golüydü. Bugün maça çok istekli başladı ve attığı golle adeta silkindi. Fenerbahçe'nin asıl sorunu Alex'in, Guiza'nın ayağına bakması değil aslında. Asıl sorun büyük paralar harcanarak alınan bu oyuncuların etrafına o kalitede oyuncular serpiştirilememesi. Alex'i Guiza'yı alıp yanına Vederson,Selçuk, Bilica ve bu ayardaki vasat oyuncuları koyunca harcadığınız paraları sokağa atmış oluyorsunuz. Fenerbahçe'nin yine hiçbir organize atağı ve sistemi yoktu. Daum sezon başından beri Özer, Mehmet Topuz, Semih ve Deivid'i verimli kullanamıyor.
Gaziantepspor'un ligdeki çoğu takıma nazaran iyi kadrosu ve iyi bütçesi olmasına rağmen Jose Couceiro bu göstergelere yönelik bir atılım gerçekleştiremedi. Takımda bireysel olarak sivrilen isimler Olcan ve Murat Ceylan. Özellikle Murat Ceylan'ı ileride büyük bir takımda görebiliriz.
Fenerbahçe haftaya Ali Sami Yen'de Galatasaray karşısında da böyle oynarsa galibiyeti rüyasında görür. Kazansalar bile şampiyonluk şansları düşük. Bütün sezon iyi oynadığınız 3 maç bile yokken şampiyon olmayı ummak kulağa hiç gerçekçi gelmiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder