21 Mayıs 2010 Cuma

İspanya'nın Dünya Kupası Kadrosu

Vicente Del Bosque dünya kupasına götüreceği 23 kişilik kadroyu açıkladı. Daniel Guiza kadroda yok ben şaşırmadım şaşıran var mı?

Kaleciler
Iker Casillas (Real Madrid), José Manuel Reina (Liverpool), Víctor Valdés (Barcelona)
Defans
Raúl Albiol (Real Madrid), Alvaro Arbeloa (Real Madrid), Joan Capdevila (Villarreal), Carlos Marchena (Valencia), Gerard Pique (Barcelona), Carles Puyol (Barcelona), Sergio Ramos (Real Madrid)
Orta saha
Xabi Alonso (Real Madrid), Sergio Busquets (Barcelona), Francesc “Cesc” Fabregas (Arsenal), Andrés Iniesta (Barcelona), Javier Martínez (Athletic Bilbao), David Silva (Valencia), Xavi (Barcelona) 
Forvet
Jesús Navas (Sevilla), Juan Mata (Valencia), Pedro (Barcelona), Fernando Llorente (Athletic Bilbao), Fernando Torres (Liverpool), David Villa (Valencia)

Avrupa şampiyonu İspanya son turnuvada rakiplerine büyük bir üstünlük sağlamıştı ancak bu kez işleri o kadar kolay olmayacak. Rakipler bu kez daha dişli olacak. Torres'in sakatlıktan yeni çıkmış olması onları olumsuz etkileyecek. Orta sahanın ortasını çok iyi kontrol etseler de kanatları iyi kullanan takımlar karşısında sıkıntı yaşayabilirler. Her şeye rağmen İspanya kupa için David Villa da gol krallığı için en önemli adaylardan biri olacak turnuvada.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder