24 Mayıs 2010 Pazartesi

Kupa İnter'in

Boynuz kulağı geçti. Van Gaal'in zamanında yardımcısı olan Jose Mourinho Porto'dan sonra İnter'in başında da şampiyonlar ligi kazanma başarısını elde etti ve İnterlilere buruk bir sevinç yaşattı. Buruk diyorum çünkü İtalya'da mutlu olmadığını defalarca dile getiren Mourinho bu başarıdan sonra zirvedeyken veda etti ve takımdan ayrılacağını açıkladı. Real Madrid'in hocası olacağı yönünde bütün dünyada haberler yapılıyor. Yakışır da Real Madrid'e..Barcelona'nın David Villa hamlesinden sonra Real Madrid de boş durmamalı.
Finali İnter'e getiren golleri atan Diego Milito faydalı transferin bu sezonki birebir karşılığıdır. İnter'de hep maçı alan adam oldu bu sene öyle ki büyük umutlarla alınan Eto'o'nun bile önüne geçti bütün sezon attığı gollerle. Finalde de 2 gol atıp bu senenin en değerli futbolcusu olduğunu gösterdi.
Bayern Münih'ten bahsetmek gerekirse tabii ki de bu takım bir Van Gaal eseridir. Transferi son günü Robben'i almasalar halleri nice olurdu bilmem ama şampiyonlar ligi finali oynamak için mütevazı sayılan kadroları ile buraya kadar gelmeleri bile büyük başarı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder