24 Mayıs 2010 Pazartesi

Gelenler Gidenler(!)

Bülent Uygun'la Gaziantepspor'un daha bir kaç gün önce kesişen yolları ayrıldı. Aslında imza töreninin ertelenmesi biraz işkillendiriciydi ama yine de böyle bir kararı beklemiyordum. Açıklamaya göre bazı konularda görüş ayrılığı olmuş. Gerçekten de çok ilginç. Coucerio gitti. Bülent Uygun, Ankaragücü de kendisini isterken Gaziantep'e gitti. Şimdi ise boşta. Gaziantepspor'da yönetim bazı kararları aceleye getiriyor galiba.
Ankaragücü ise yardımcı antrenörü Ümit Özat'ı teknik direktörlüğe getirdi. İlk kez teknik direktörlük konumunda görev alacak Ümit Özat için önümüzdeki sezon zorlu bir sınav olacak. Takımı iyi tanıyor ve ekonomik olarak iyi transferler yapabilecek bir kulüpte çalışması bu ilk görevinde avantajına olacak. Ankaragücü'nde 100. yıl beklentileri büyük tabii. Umarım başarıya aç bir hoca ile çalışmanın avantajlarını yakalarlar ve böylece Türk futbolu da yeni bir teknik direktör kazanmış olur. Antrenörlük geçmişini yeterli bulunmadığı dair eleştirilere şöyle cevap vermiş Özat:
''3 teknik direktörün yardımcılığını yaptım. Bu işe başlamak için 15 teknik direktörle mi çalışmak lazım? Düşünce, kalkmasını bilmeliyiz. Herkes bir yerden başladı.'' İyi söylemiş. En azından Türk futbolunu tanımayan bir yabancı hoca getirip alışsın diye beklemekten iyidir Ümit Özat'ı beklemek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder