18 Haziran 2010 Cuma

Arjantin: 4 - Güney Kore: 1


''I’m sure the goals will come and I hope it’s against Korea Republic.'' İlk maçın ardından bu sözleri söylemişti Gonzalo Higuain bugün 3 gol atarak sözünü de tutmuş oldu.
 Arjantin bu sefer ilk maçtaki gibi cömert davranmadı gol kaçırma konusunda. İlk golü Kore kendi kalesine atsa da daha sonra Higuain doğru zamanda doğru yerde sahneye çıktığı 3 pozisyonu da gole çevirdi.
Maradona'nın takımı yarısı hücumda yarısı defansta görüntüsünü ilk maçtaki kadar olmasa da hala sürdürüyor ve buna dur demezlerse kupayı rüyalarında görecekler. Cambiasso'yu çağırmaması çok eleştirilmişti ve bu takımda da yokluğu hissediliyor. Şu kadrosu bile şampiyon olur ama bu yarısı hücumda yarısı geride kopuk sistemde yarın Almanya, İspanya, Hollanda gibi bir rakip karşısında durmaları çok zor.


Arjantin: Sergio Romero, Martin Demichelis, Walter Samuel (Dk. 23 Nicolas Burdisso), Gabriel Heinze, Jonas Gutierrez, Javier Mascherano, Maxi Rodriguez, Angel Di Maria, Lionel Messi, Carlos Tevez (Dk. 75 Sergio Agüero), Gonzalo Higuain (Dk. 82 Mario Bolatti)
Güney Kore: Jung Sung-ryong, Oh Beom-seok, Lee Young-pyo, Cho Yong-hyung,
 Lee Jung-soo, Kim Jung-woo, Ki Sung-yong (Dk. 46 Kim Nam-Il), Park Ji-sung, Lee Chung-yong, Park Chu-young (Dk. 82 Dong-Gook Lee), Yeom Ki-hun
Goller: Dk. 45 1 Lee Chung-yong (Güney Kore), Dk. 17 Park Chu-young (kendi kalesine), Dk. 33, 76 ve 80 Gonzalo Higuain (Arjantin)
Sarı kartlar: Dk. 10 Yeom Ki-hun, Dk. 34 Lee Chung-Yong (Güney Kore), Dk. 55 Jonas Gutierrez, Dk. 55 Javier Mascherano, Dk. 74 Gabriel Heinze (Arjantin)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder