18 Haziran 2010 Cuma

Güney Afrika: 0 - Uruguay: 3


Fransa karşısında şanssız Uruguay beklendiği gibi G.Afrika'yı rahat geçti. Diego Forlan ağırlığını koydu ve 2 gole imza attı. Uruguay'da olumlu bir değişiklik ilk 11'de Edison Cavani'ye yer verilmesiydi. Bu değişiklikle hücumda daha etkili oldular.

Uruguay bu skorla 4 puan toplamış oldu ve gruptan-ekstrem bir durum olmazsa-çıktı diyebiliriz. Uruguay iyi ancak zaman zaman 3-4-1-2 gibi oynadıklarında forvet arkasında verimli bir oyuncu tercihi yapamadılar bugüne kadar. Ignacio Gonzalez orada 10 numara gibi oynayamıyor.Onun yerine Cavani-Forlan-Suarez 3'lüsü hücum hattında daha iş yapacak gibi gözüküyor.
Carlos Alberto Parreira tecrübeli hoca G.Afrika'nın sınırlı kadrosuna oynattığı verkaçlı Brezilya futbolu ile dikkat çekse de bir üst tura çıkmak onlar için rüya olurdu.

Güney Afrika: Itumeleng Khune, Siboniso Gaxa, Tsepo Masilela, Bongani Khumalo, Aaron Mokoena, Reneilwe Letsholonyane (Dk.57 Surprise Moriri), Kagisho Dikgacoi, Steven Pienaar (Dk.79 Moneeb Josephs), Teko Modise, Siphiwe Tshabalala, Katlego Mphela
Uruguay: Fernando Muslera, Diego Lugano, Diego Godin, Jorge Fucile (Dk.71 Alvaro Fernandez), Maximiliano Pereira, Diego Perez (Dk.90 Walter Gargano), Egidio Arevalo, Edison Cavani (Dk.89 Sebastian Fernandez), Alvaro Pereira, Luis Suarez, Diego Forlan
Goller: Dk. 24 ve 80 (penaltıdan) Diego Forlan, Dk.90 5 Alvaro Pereira (Uruguay)
Sarı kartlar: Dk.6 Steven Pienaar, Dk.42 Kagisho Dikgacoi (GüneyAfrika)
Kırmızı kart: Dk.76 Itumeleng Khune (Güney Afrika)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder