10 Haziran 2010 Perşembe

Willkommen Bernd Schuster

Beşiktaş teknik direktörlüğe Real Madrid'in eski teknik direktörlerinden Alman Bernd Schuster'i getirdi. Yıllık 2.6 milyon euro'dan 2 yıllık sözleşme imzadılar. Parlak bir kariyeri olmayan Daum'un bile 3 milyon küsürlere çalıştığı bir ortamda 2.6 milyon euro Schuster gibi hem oyunculuğunda Barcelona ve Real Madrid gibi önemli kulüplerde oynamış hem de teknik direktörlük kariyerinde Getafe ile yakaladığı çıkışı,2007-2008 sezonunda Real Madrid'i Barcelona'nın 8 puan önünde şampiyon yaparak sürdürmüş bir isim için makul gözüküyor.
Bu transferle şüphesiz Beşiktaş'ın futbolcu transferinde de alacağı yabancı oyuncuların kalitesini bir kat daha artacaktır. Schuster ismi bu konuda iyi bir referans olacak Beşiktaş için.
Mustafa Denizli gerçekten sadece sağlık sorunları için mi ayrıldı yoksa geçen sene sonlarına doğru da Schuster'le bir temas var mıydı bunlar biraz muallakta da olsa Mustafa Denizli gibi iyi bir hocanın ardından anlaşabilecekleri en iyi hocalardan birini getirdiler takımın başına. Şimdi Schuster nasıl bir takım kuracak kimlerin transferini isteyecek göreceğiz ancak Türkiye'yi ve oyuncuları tanıması elbet zaman alacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder